tBrakelt

Eén van de redactieleden van ‘de Elstenaar’, Hugo Conderaerts, was tot voor kort  tevens online-reporter van ‘Het Nieuwsblad’.  Door omstandigheden buiten zijn wil om, heeft hij die bezigheid moeten staken.

Daar zijn bevlogenheid en zijn passie voor het dagdagelijkse nieuws uit de regio Vlaamse Ardennen en inzonderheid de gemeente Brakel, echter hierdoor niet in het minst zijn gaan vliegen, heeft hij besloten een nieuwssite te ontwikkelen waarop u in het vervolg zijn pennenvruchten en zijn foto’s kunt raadplegen. U vindt deze op : www.tbrakelt.be  (Nieuwtjes voor en door Brakelaars) .

   We laten Hugo zelf aan het woord :

Vandaag  (1 april) heb ik, op een enkele uitzondering na, het laatste artikel geplaatst als webcorrespondent van de gemeentesite van Het Nieuwsblad voor onze mooie gemeente. Het is met gemengde gevoelens, dat ik afscheid neem van een hobby, een passie, waarin ik anderhalf jaar al mijn Latijn gestoken heb. Het was erg aangenaam om heel veel Brakelaars te ontmoeten. Tijdens eetfestijnen, feesten allerhande, sportieve organisaties, voordrachten, en wat weet ik nòg allemaal. Een eer was het, om bevoorrechte getuige te mogen zijn van het verenigingsleven in Brakel.
Eigelijk verandert er niet eens veel. Vanaf morgen, maandag 2 april, stort ik me, met minstens even veel enthousiasme op een verlenging van mijn Brakelse activiteiten. Graag zal ik zo veel mogelijk aanwezig zijn op de plaatsen, waar de dorpsgenoot, of dat nu in Everbeek, Parike, Neder- of Opbrakel, Zegelsem, Elst of Sint-Maria-Oudenhove is, zich ontspant, inspant en amuseert. Om er nadien op deze nieuwe site verslag van te doen. Hiervoor komen zowel de activiteiten, de hobby’s, van oud of jong, vrouw of man, groot of klein in aanmerking. Aarzel zeker niet om me te contacteren !

Reacties gesloten.