De zon was de enige afwezige op het dorpsontbijt van Elst …

img_6097

 

… verder waren weer het hele dorp, en sympathisanten uit de rest van onze gemeente, van de partij !

De eerste keer zaten we met z’n allen te genieten van een zalig ontbijt, bij mooi weer, op het dorpsplein.
Vorig jaar volgden we de waarschuwingen van Frank DB, en weken we uit naar dé Elsterse feestzaal. Waarna de zon tòch van de partij was.

 

img_6100

Dit jaar waren we overtuigd van de zon, zonder er Sabine H of Frank DB voor geraadpleegd te hebben. Daarom zetten we vanmorgen, om zes uur, alles gereed op de parking van feestzaal ‘Ter Elst’. Waarna een fris noorderwindje, vergezeld van medeplichtige wolken, de buitenverwarming buiten spel zetten. Geen nood, dan maar alle tafels zo veel mogelijk binnen gezet.

 

 

 

img_6087

 

Het resultaat is gelukkig weer elk jaar hetzelfde. Een superbe organisatie van vzw Dorpsforum Elst, die enkele honderden enthousiastelingen laten genieten van een delicieus uitgebreid ontbijt, met alles er op en er aan.

 

 

Artikel verschenen op www.tbrakelt.be.

Reacties gesloten.